Foo Fighters Group Shoot 2008
Festileaks Pinkpop

Pinkpop zoekt naar vervanger Foo Fighters

Pinkpop is koortsachtig op zoek naar een eventuele vervanger voor de Foo Fighters, die zondag het festival zou afsluiten.”Ik weet echt niet of hij het redt om naar Nederland te komen”, aldus organisator Jan Smeets tegen de NOS.

UPDATE: Volg de situatie rondom Foo Fighters via ons Twitter account »

Foo Fighters-frontman Dave Grohl brak gisteravond zijn been tijdens een optreden in Zweden. Jan Smeets vertelde toen tegen L1 dat het optreden gewoon doorging, maar het ziet er nu een stuk minder rooskleurig uit. ”I feel sorry for the next one. I feel sorry for Pinkpop”, zei Grohl al in Zweden.

‘Dit zijn grote jongens, die vervang je niet zomaar’

Wie de Amerikaanse rockers zou kunnen vervangen is nog onduidelijk. Afgelopen nacht hebben medewerkers van Pinkpop Jan en alleman gebeld om te kijken of er iemand standby staat om de Foo Fighters te vervangen. “Maar dit zijn grote jongens, die vervang je niet zomaar”, vertelde Smeets in het NOS Radio 1 Journaal.

Foo Fighters staat over een kleine twee weken ook op Rock Werchter en Glastonbury. Rock Werchter verplaatste zelfs het hele festival zodat de Foo Fighters langs konden komen.

We houden je op de hoogte van de situatie. Ondertussen volg je hier de livestream en ons Instagram liveblog vanaf Pinkpop.

 

 

About the author
Jos

Jos

Festileaks manager. Wonende in Amsterdam, gespecialiseerd in digitale media en verder een groot hart voor popmuziek. Vooral fan van B-artiesten: Blur, Bowie, Beatles en Bruce.

3 Comments
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Lijkt me een gebroken scheenbeen. Reken er maar dat hij geopereerd moet worden en twee maanden niet mag lopen. Daarna revalideren. Optredens zouden dus nog weleens kunnen worden afgezegd.

PP17 Nieuws en Programma
PP17 YouTube Playlist
PP17 Spotify Playlist