Pinkpop is koortsachtig op zoek naar een eventuele vervanger voor de Foo Fighters, die zondag het festival zou afsluiten.”Ik weet echt niet of hij het redt om naar Nederland te komen”, aldus organisator Jan Smeets tegen de NOS.

UPDATE: Volg de situatie rondom Foo Fighters via ons Twitter account »

Foo Fighters-frontman Dave Grohl brak gisteravond zijn been tijdens een optreden in Zweden. Jan Smeets vertelde toen tegen L1 dat het optreden gewoon doorging, maar het ziet er nu een stuk minder rooskleurig uit. ”I feel sorry for the next one. I feel sorry for Pinkpop”, zei Grohl al in Zweden.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

‘Dit zijn grote jongens, die vervang je niet zomaar’

Wie de Amerikaanse rockers zou kunnen vervangen is nog onduidelijk. Afgelopen nacht hebben medewerkers van Pinkpop Jan en alleman gebeld om te kijken of er iemand standby staat om de Foo Fighters te vervangen. “Maar dit zijn grote jongens, die vervang je niet zomaar”, vertelde Smeets in het NOS Radio 1 Journaal.

Foo Fighters staat over een kleine twee weken ook op Rock Werchter en Glastonbury. Rock Werchter verplaatste zelfs het hele festival zodat de Foo Fighters langs konden komen.

We houden je op de hoogte van de situatie. Ondertussen volg je hier de livestream en ons Instagram liveblog vanaf Pinkpop.

 

 

DELEN
Jos Willemsen
Festileaks manager living in Amsterdam (NL), currently focusing on our international project. Always in search of great new festivals and traveling all over Europe to discover them each summer.