Plattegrond Rock Werchter 2015 bekend

Foto: Olivier Bourgi

Wil jij weten waar je over twee weken het beste je biertje kan halen? Of wat de snelste route naar The Barn is? De plattegrond van Rock Werchter 2015 heeft alle antwoorden.

Het festivalterrein is opnieuw groter geworden. Rondom de Main Stage is er meer ruimte gecreëerd zodat nog meer fans terecht kunnen bij hun favoriete headliner. Daarnaast staan de North West Walls op de kaart. Het vanuit de Main Stage makkelijk te bereiken vierde podium heeft ook zijn eigen wc-voorzieningen en eetgelegenheden zoals restaurant Let’s Meat.

Verder wisten we al dat er nieuwe tenten op de Werchterse weide komen en dat valt nu ook te zien op de plattegrond. Plaatsmakers voor al deze vernieuwingen zijn vooral de bomen, maar ook de grote lichttoren bij de Klub C. Check de plattegrond voor alle antwoorden.

Festivalmap Rock Werchter 2015

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Headliners van het festival zijn onder meer Foo Fighters, Muse en Lenny Kravitz. Er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 26 juni met o.a. Mumford and Sons en Pharrell Williams. Een dagticket is voor €95,- te verkrijgen. Voor de overige dagen en het gehele weekend heeft Rock Werchter de Ticket Exchange Desk geopend. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Ga jij naar Rock Werchter en wil je alvast voorgenieten? Luister dan naar onze Rock Werchter-playlist op Spotify!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen