LLowgenda: Ministers Schippers en Koenders op Lowlands 2015

Lowlands is een festival dat naast muziek nog veel meer biedt. Zo kon de organisatie vorige week het filmprogramma voor de Echo aankondigen. Vandaag maakt het festival in Biddinghuizen bekend wie er op de LLowgenda staan.

De LLowgenda is het politieke en maatschappelijke programma van Lowlands. Dit jaar komen onder ander ministers Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) en Edith Schippers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) spreken. Ook komt journalist Thomas Erdbrink naar Lowlands. Hij is een van de weinige Westerse correspondenten in Iran en maker van de succesvolle serie Onze Man in Teheran. In het totaal zullen er twaalf sprekers op het podium van de X-Ray verschijnen. Wie dat zijn zie je hier.

Filmprogramma 2015

Dit jaar zullen er op Lowlands twaalf films vertoond worden. Deze films zijn vanaf 18:00 uur te zien in bioscoop Echo. Onder deze films ‘Amy’, over het leven van Amy Winehouse, en ‘Kurt Cobain: Montage Of Heck.’ Er zijn echter ook films te zien die niets met muziek te maken hebben. Zo kun je kijken naar western ‘Slow West’ of science-fiction film ‘Turbo Kid.’ Het volledige overzicht van de films vind je hier.

Spotify & Youtube

Kan je niet wachten tot augustus en wil je alvast een idee krijgen van wat je te wachten staat in Biddinghuizen? Check dan onze Lowlands 2015 playlist op YouTube of Spotify!

Lowlands 2015

Lowlands 2015 vindt plaats op 21 t/m 23 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Dit jaar zijn er wat wijzigingen in de opzet van het terrein. Een gedeelte van het festivalterrein zal op donderdagavond al geopend worden en tent Grolsch wordt vervangen i.v.m. de nieuwe sponsor Heineken.

De ticketverkoop is al in volle gang. Een kaartje voor drie dagen festival, camping en pendelbus kost €195,- incl. servicekosten. Ja, je leest het goed. Lowlands is een zogeheten ‘weekender’ en kamperen hoort er dus bij. Hoe overleef je de Lowlands-camping? Check Vrijbuiter voor je uitrusting én tips & trics.

Op onze Lowlands 2015 pagina lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Lowlands programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.