Pukkelpop 2015 komt met nieuwe namen en podiumindeling

Pukkelpop

Pukkelpop maakt vandaag de podiumindeling en nieuwe namen voor het festival bekend. Onder deze namen zijn onder andere Young Thug en Gangthelabel. Ook de indeling voor de podia is vanaf nu op de site te vinden.

Het volledige pakket namen bestaat uit Young Thug, Gangthelabel, Mon-O-Phone, Caïro Liberation Front, Bry, Feder en Red D feat. Lady Linn. Deze acts reizen over een maand af naar Hasselt en zullen zich voegen bij acts als Linkin Park, Bastille en Alt-J. De verdeling van de artiesten over de podia vind je hier.

Extra kaarten

Dit jaar kon Pukkelpop op 24 april melden dat de donderdag van het festival was uitverkocht. Een kleine maand later kon de organisatie bekend maken dat alle dagtickets uitverkocht waren. Enkele weken terug werd echter bekend gemaakt dat er twee keer 1.000 extra tickets beschikbaar zijn. Deze zijn te koop voor €95,-. Combitickets zijn nog in beperkte mate beschikbaar. Deze kosten €199,-.

Pukkelpop 2015

Pukkelpop is dit jaar van 20 tot en met 22 augustus 2015 in Hasselt, België. Het festival viert in 2015 haar dertigste jubileum met o.a. Linkin Park, Bastille, Alt-J, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

Pukkelpop is bijna uitverkocht. Doordat er extra tickets beschikbaar zijn gemaakt zijn er voor alle dagen én voor het gehele weekend nog kaarten beschikbaar. Een dag- of combiticket kun je kopen via de site van Pukkelpop.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen