Data Sziget 2016 bekend

We zijn nog aan het bijkomen van de afgelopen editie van Sziget, maar zojuist heeft de organisatie de data voor volgend jaar al vastgelegd. Sziget 2016 vindt plaats van 10 t/m 17 augustus.

De keuze voor de data is opvallend te noemen. Sziget 2016 zal plaatsvinden van woensdag t/m woensdag. Dit houdt waarschijnlijk in dat de laatste ‘echte’ festivaldag op dinsdag zal zijn. De afgelopen edities was zondag de laatste dag met een volledige line-up. Het opschuiven van de data heeft mogelijk te maken met de Formule 1 GP van Hongarije, dat evenement wordt het weekend voorafgaand aan het festival georganiseerd.

Sziget 2016

Het Sziget Festival wordt jaarlijks gehouden op het Óbuda-eiland – gelegen in het centrum van Boedapest en zal komend jaar dus plaatsvinden van 10 tot 17 augustus. Informatie over de kaartverkoop en de line-up is nog niet bekend, maar zal ongetwijfeld de komende maanden volgen.

Nog even terugblikken op Sziget 2015, of op de hoogte blijven van al het festivalnieuws en geruchten omtrent Sziget festival 2016? Lees dan eens ons festivalrapport of breng een bezoekje aan het forum!

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen