Pukkelpop 2015 introduceert nieuw podium en meer

pukkelpop

Pukkelpop kondigt vandaag een nieuw podium aan voor de editie van dit jaar. Dit podium zal te vinden zijn in het spiksplinternieuwe Baraque Future. Daarnaast introduceert Pukkelpop dit jaar Food Wood.

Baraque Futur

Baraque Futur is het nieuwste podium van Pukkelpop. Op dit podium zal ruimte worden geboden aan talentvolle Belgische acts. Wie het podium tijdens Pukkelpop zullen betreden vind je hieronder:

Donderdag 20 augustus
Grayscale
Piquet
Bry
Daniël Busser
Fckabul
Bearsøme
Natasja
Vrijdag 21 augustus
It It Anita
Lili Grace
Onze Zaak
Yellowstraps
Kretsch
A/T/O/S DJ-set
Zaterdag 22 augustus
The Guru Guru
The Glücks
Nordmann
Fonzy Fons
Defkon
Vision Machine

Baraque Futur is meer dan zo maar een extra podium. Dit nieuwe onderdeel van Pukkelpop is festival binnen een festival. Op Baraque Futur wordt geëxperimenteerd met dingen die op grote schaal nog niet mogelijk zijn. Zo wordt de energie voor Baraque Futur bijvoorbeeld ter plekke opgewekt. Het streven is om dit podium het gehele weekend op groene stroom te laten draaien. Daarnaast kun je dansen in Baraque Futur. Na afloop krijg je niet alleen te horen hoeveel energie je hiermee hebt opgewekt, ook kom je er achter hoeveel biertjes je hebt weggedanst!

Dit is echter nog lang niet alles. Voor de volledige line-up van Baraque Futur check je de site van Pukkelpop.

Food Wood

Lekker eten is geen probleem op Pukkelpop. Zeker niet nu Food Wood er bij is gekomen. In Food Wood vind je de beste foodtrucks die de organisatie kon vinden. Naast de non-vegetarische foodtrucks, zijn er ook meer dan genoeg vegetarische trucks aanwezig. Voor iedereen is er dus wel iets lekkers te vinden. Wie er staan en wat zij vanuit hun foodtruck serveren vind je op de Food Wood-pagina van Pukkelpop.

Check de Pukkelpop 2015 line-up op YouTube en Spotify

Wil je niet alleen maar lezen, maar ook kijken en luisteren naar wat je te wachten staat? Check dan onze Pukkelpop 2015 playlist op Youtube en Spotify!

Pukkelpop 2015

Pukkelpop is dit jaar van 20 tot en met 22 augustus 2015 in Hasselt, België. Het festival viert in 2015 haar dertigste jubileum met o.a. Linkin Park, Bastille, Alt-J, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

Pukkelpop is bijna uitverkocht. Doordat er extra tickets beschikbaar zijn gemaakt zijn er voor donderdag, vrijdag én voor het gehele weekend nog kaarten beschikbaar. Een dag- of combiticket kun je kopen via de site van Pukkelpop.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen