Pukkelpop 2015 is helemaal uitverkocht

De organisatie van Pukkelpop laat weten dat alle kaarten voor de editie van 2015 verkocht zijn. Een paar dagen voor de aftrap van het festival gingen zojuist de laatste kaarten over de toonbank.

We gaven je al een seintje, afgelopen week was Pukkelpop al bijna uitverkocht. De laatste kaarten voor de Pukkelpop-vrijdag gingen vandaag de deur uit en daarmee is het festival nu officieel uitverkocht! Zowel de dag- als de combitickets zijn niet meer te verkrijgen.

Check de Pukkelpop 2015 line-up op YouTube en Spotify

De komende dagen alvast checken wat je op muzikaal gebied te wachten staat? Check dan onze Pukkelpop 2015 playlist op Youtube en Spotify!

Pukkelpop 2015

Pukkelpop 2015 vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus in Hasselt, België. Het festival viert dit jaar haar dertigste jubileum met o.a. Linkin Park, Bastille, Alt-J, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

Achter het net gevist, maar nog wanhopig op zoek naar een kaartje? Neem dan eens een kijkje bij de Pukkelpop Ticket Meet-Up, en wie weet lukt het je alsnog om een ticket te bemachtigen.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen