Pukkelpop 2015 komt met blokkenschema

Ook voor de Pukkelpop-gangers kan het puzzelen nu echt beginnen! Het festival maakt vandaag haar blokkenschema van dit jaar bekend en voegt een aantal nieuwe namen toe aan het affiche.

Bij welk podium je moet zijn om je favoriete act te zien spelen maakte Pukkelpop enkele weken geleden al bekend. Nu heeft het festival ook onthuld hoe laat je bij het desbetreffende podium moet zijn. Met het blokkenschema wordt ook meteen duidelijk dat je niet alles kan zien. Er moeten keuzes gemaakt worden. Hieronder zetten we een aantal hoofdbrekers voor je op een rijtje.

Donderdag 20 augustus:

Paolo Nutini,
Interpol,
Rudimental,
Boys Noize
Baauer
Enter Shikari
of Django Django?
of Rebel Sound?
of Boys Noize?

Vrijdag 21 augustus:

CHVRCHES,
Ellie Goulding,
Major Lazer,
Courtney Barnett
Duke Dumont Live
Jamie XX
of Lapsley?
of Fat White Family?
of Acid Arab DJ Set?

Zaterdag 22 augustus:

The Maccabees,
Tame Impala,
James Blak,
Charlie XCX
Todd Terje & The Olsons
Four Tet
of Allah Las?
of Tyler The Creater?
of Ride?

Weet jij al voor welke acts je gaat kiezen? Of laat je je liever verassen en ga je nog niet plannen wat je gaat zien?

Nieuwe namen

Wie de line-up of het blokkenschema heel goed bestudeert ziet dat er ook een aantal nieuwe namen aan het affiche zijn toegevoegd. Deze namen staan allemaal in de Dance Hall op woensdag om de dertigste editie van Pukkelpop af te trappen. De volgende namen zijn toegevoegd aan het affiche:

  • Laston & Geo
  • Frères Deluxe
  • Nico Parisi
  • The Boilerboys

Naast deze nieuwe namen is ook de samenstelling voor Radio Soulwax bekend gemaakt. De broers Stephen en David Dewaele van 2manydjs brengen diverse vrienden mee naar Pukkelpop. Dit om als Radio Soulwax hun Under The Covers Live project ten gehore te brengen. Zo zal onder ander Tiga Live op woensdag al aanwezig zijn. De DJ staat daarmee twee keer op Pukkelpop. Ook op zaterdag is de Canadees in de Dance Hall te bewonderen. Naast Tiga Live staan ook de volgende acts op het affiche bij Radio Soulwax:

  • Desperate Sound System feat. Steve Mackey & Jarvis Cocker
  • Jacco Gardner
  • Altern 8
  • The 2 Bears
  • Hong Kong Dong
  • Double Agent 7
  • Sequential
  • Gamelan Voices

Ook zullen er nog special guests bij komen. Deze zijn nog niet bekend.

Zaterdag uitverkocht

Pukkelpop laat naast al dit mooie nieuws ook weten dat de tickets voor de zaterdag nu volledig zijn uitverkocht. Ook combitickets zijn nog in beperkte mate beschikbaar. De laatste 500 kaarten voor het hele weekend zijn op dit moment in de verkoop.

Check de Pukkelpop 2015 line-up op YouTube en Spotify

Wil je niet alleen maar lezen, maar ook kijken en luisteren naar wat je te wachten staat? Check dan onze Pukkelpop 2015 playlist op Youtube en Spotify!

Pukkelpop 2015

Pukkelpop is dit jaar van 20 tot en met 22 augustus 2015 in Hasselt, België. Het festival viert in 2015 haar dertigste jubileum met o.a. Linkin Park, Bastille, Alt-J, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

Pukkelpop is bijna uitverkocht. Doordat er extra tickets beschikbaar zijn gemaakt zijn er voor donderdag, vrijdag én voor het gehele weekend nog kaarten beschikbaar. Een dag- of combiticket kun je kopen via de site van Pukkelpop.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen