Pukkelpop 2015 komt met eigen bier

Bier en festivals; het is een goede combinatie. Met Pukkelpop 2015 in het vooruitzicht lanceert het festival haar eigen bier. Dit jaar kun jij hier je Pukkelpop Pintje scoren!

Over iets meer dan twee weken staat Hasselt weer in het teken van Pukkelpop. Hier wordt niet met normale biertjes op de dertigste editie geproost, maar met heuse Pukkelpop Pintjes. Deze pint wordt gebrouwen door het Belgische pilsmerk Maes. Cheers!

Eerder deze week onthulde Pukkelpop ook nog haar blokkenschema inclusief een aantal lastige overlappingen en nieuwe namen. Verder werd bekend dat de Nederlandse Hiphoppers Ronnie Flex en Lil Kleine, bekend van ‘Drank en Drugs’, er op het podium zullen staan.

Ook op Lowlands speelt bier dit jaar een iets andere rol. Met de nieuwe sponsor (Heineken) is het festival bijvoorbeeld een preparty op Cape Lowlands, speciaalbieren en apart ontworpen designerblikjes rijker.

Pukkelpop 2015

Pukkelpop is dit jaar van 20 tot en met 22 augustus 2015 in Hasselt, België. Het festival viert in 2015 haar dertigste jubileum met o.a. Linkin Park, Bastille, Alt-J, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

Pukkelpop is bijna uitverkocht. Doordat er extra tickets beschikbaar zijn gemaakt zijn er voor donderdag, vrijdag én voor het gehele weekend nog kaarten beschikbaar. Een dag- of combiticket kun je kopen via de site van Pukkelpop. De zaterdagtickets zijn uitverkocht.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen