Video: Tame Impala op Coachella 2013

Tame Impala YouTube
Tame Impala YouTube

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Tame Impala op Coachella 2013.

Yes, de week na Lowlands en Pukkelpop hebben we ook weer overleefd! Tijdens het nagenieten moesten we nog vaak terugdenken aan het concert van Tame Impala. Helaas is het optreden van afgelopen weekend niet volledig terug te zien. De registratie van Lowlands stond nog even op YouTube, maar heeft het niet tot vandaag gered. Daarom hebben we het concert van de liveband op Coachella erbij gepakt.

Lowlands 2015

Wil je weten hoe wij Lowlands 2015 ervaren hebben? Lees dan ons festivalrapport of bekijk onze Instagram voor sfeerimpressies. Bovendien hebben we optredens van Limp Bizkit, Echosmith, Bastille, Ben Howard, Twenty One Pilots en Jacco Gardner toegevoegd aan onze afspeellijst ‘Festivalconcerten 2015’. Ook staat de aftermovie op YouTube. Wil jij er volgend jaar bij zijn? Blok dan 19 tot en met 21 augustus 2016 in je agenda. Toch liever eerder al naar Tame Impala? De liveband staat begin 2016 in de HMH.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!