Artiesten Graspop Hellfest

Zégut: ‘Black Sabbath naar Hellfest 2016’

Hellfest 2016 heeft Black Sabbath geboekt als headliner. Tenminste, dat zegt de Franse radiopresentator Zégut. Het Franse festival vindt tegelijk plaats met Graspop.

Zégut bleek de afgelopen jaren een betrouwbare leaker te zijn. Zo wist hij onder andere te melden dat Metallica in 2014 headliner zou zijn op Pinkpop en Rock Werchter. Daarnaast kondigde Zégut in 2012 The Prodigy al aan voor Main Square Festival voor het festival dat zelf deed. Nu kondigt de radiopresentator dus Black Sabbath aan voor Hellfest.

Afscheidstournee

De Engelse rockband rond Ozzy Osbourne zal tussen januari en april een afscheidstournee doen en geeft onder andere optredens in de Verenigde Staten en Australië. Black Sabbath heeft voorlopig echter geen Europese concerten aangekondigd. Daar lijkt nu met de leak van Zégut verandering in te komen.

About the author
Stijn

Stijn

Tussen het studeren aan de ALPO in Nijmegen door ben ik redactielid op dit mooie festivalplatform. Uiteraard ben ik zoveel mogelijk op de festivals te vinden, maar ik kom ook regelmatig in Doornroosje, Merleyn of W2.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *