Metallica, AC/DC, Rammstein en meer naar Hellfest 2016?

Hellfest 2016
Hellfest 2016

Vandaag om twee uur komt het Franse Hellfest met de eerste namen voor de editie van 2016. Toch is al vroegtijdig een poster uitgelekt met daarop de mogelijke namen: Metallica, AC/DC en Rammstein voeren het lijstje aan.

Update:

Inmiddels is er in de WordPressdata van Hellfest een afbeelding gevonden waarop een grote naam te zien is die niet vertegenwoordigd is op het gelekte affiche:

Black Sabbath

Hoewel wij onderstaande line-up nog niet willen afschepen als onjuist, lijkt de komst van Black Sabbath als headliner op Hellfest tot nu toe het meest realistisch. Speelt het Franse festival een slim publiciteitsspelletje met de afbeeldingen in de database? Om 14.00 uur hoor je meer, we will keep you posted!

 

Origineel bericht:

De poster, die op de website van het festival staat, laat een imposant legertje namen zien. Naast de eerdergenoemde headliners prijken ook Tool, Bon Jovi, Linkin Park, Def Leppard, Megadeth, Van Halen, Rage, Primal Fear, Prong, Anthrax, Hellyeah, Ihsahn, Overkill, Morbid Angel, Sepultura, Satyricon, Savatage, Skid Row, Testament en Havok op het lijstje.

Vandaag om twee uur moet blijken of het festival daadwerkelijk de artiesten heeft weten te strikken. Het feit dat de poster op een locatie op de website staat maakt dat wel erg aannemelijk. Omdat namen als Linkin Park en Bon Jovi normaal zelf in aanmerking komen voor een headlinespot moet toch een slag om de arm worden gehouden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Hellfest 2016

Hellfest 2016 vindt plaats van 17, 18 en 19 juni 2016 in het Franse Clisson. Vanaf vandaag, twee uur ’s middags, kunnen early bird tickets worden gekocht. Het festival vindt een week na Pinkpop plaats en twee weken voor Rock Werchter, zij maakten eerder al de komst van Rammstein bekend.

Hellfest Logo

Hellfest 2024

Locatie
Frankrijk
Clisson, Frankrijk
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen