The Prodigy en meer naar Snowbombing 2016

Snowbombing
Snowbombing

Tel wintersport, Tirol en live muziek op en de som is Snowbombing. Het festival in het Oostenrijkse Mayrhofen heeft de eerste namen bekend gemaakt voor de editie van 2016. Op dat affiche prijken namen als The Prodigy, Andy C en Jungle.

Het festival met overwegend elektronische muziek heeft ook Noisia, Oliver Heldens, Groove Armada, Hannah Wants, Wilkinson (DJ set) en dertien anderen aan de line-up toegevoegd. Buiten veel muzikaal geweld biedt het festival ook diverse mogelijkheden tot wintersport, skilessen en diverse reismogelijkheden.

Snowbombing 2016

Het festival vindt plaats in een van de laatste wintersportweken van het seizoen. Van 4 tot en met 9 april 2016 is het Ahorn-skigebied het decor van het evenement. Vanaf €337,- kan een festivalticket en accommodatie worden aangeschaft, het festival biedt echter diverse andere opties. Tegenover de prijzen staan optredens in donkere bossen, iglo’s op grote hoogtes, tennisbanen en diverse andere sprookjesachtige locaties.

Een week voor Snowbombing zal in Nederland het festivalseizoen door Paaspop worden geopend, wellicht kunnen we enkele artiesten al voorzichtig met potlood noteren.