Festileaks Voorspel-spel: Voorspel de line-up van Pinkpop en Rock Werchter 2016

Rock Werchter 2015
Foto: Joris Bulckens

De geruchtenmolen voor Pinkpop en Rock Werchter is weer in volle gang en dus is het de hoogste tijd om te starten met Festileaks’ Voorspel-spel 2016! De persoon die de line-up van Rock Werchter of Pinkpop het best weet te voorspelen, ontvangt een Ticketmaster tegoedbon ter waarde van 20 euro.

Meespelen? Dat is heel eenvoudig! Zorg allereerst dat je een account hebt op het Festival Forum van Festileaks. Zoek vervolgens het juiste speltopic op (zie hieronder voor links). Per spelronde geef jij bands op waarvan jij denkt dat die op Pinkpop of Rock Werchter staan. Daarnaast krijg je ook nog bonuspunten als je het podium waarop ze staan goed voorspelt. De winnaar krijgt aan het einde een tegoedbon en kan het hele jaar pronken met de titel Pinkpop of Rock Werchter Orakel.

De eerste ronde gaat nu van start en zal duren tot en met 2 november. In deze ronde moeten de headliners van Pinkpop en Rock Werchter voorspeld worden. Verdere spelregels staan vermeld in beide forum berichten. Wend je snel tot je glazen bol en doe mee!

[button color=”#ef4644″ size=”medium” target=”_blank” link=”http://forum.festileaks.com/forums/topic/het-pinkpop-voorspel-spel-2016/”]Het Pinkpop Voorspel-spel 2016 »[/button]

[button color=”#ef4644″ size=”medium” target=”_blank” link=”http://forum.festileaks.com/forums/topic/het-rock-werchter-voorspel-spel-2016/”]Het Rock Werchter Voorspel-spel 2016 »[/button]

Het Festileaks team wenst iedereen veel succes en plezier. Moge de beste winnen!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.