Disclosure, The 1975 en The Courteeners voor T In The Park 2016

T In The Park voegt vandaag drie nieuwe namen toe aan de lineup. Disclosure, The 1975 en The Courteeners zijn op het affiche bijgeschreven. Begin deze maand kon de organisatie al verklappen dat The Stone Roses de eerste festivaldag af zullen sluiten.

T In The Park zal volgend jaar een weekend na Rock Werchter plaatsvinden. Hierdoor is enige overlap goed mogelijk. Vorig jaar deelden deze festivals ook al een aantal namen, onder andere The Prodigy, Alt-J en The Script gaven optredens op beide festivals.

Disclosure

Het Britse electronica-duo bracht dit jaar hun tweede langspeler uit. Na het grote succes van het debuutalbum en de goed ontvangen liveshows is de band nu toe aan een nieuw hoofdstuk in hun carrière. Eerder werd al bekend dat Disclosure op het Deense Roskilde festival zal gaan spelen, een uitgebreide festivaltour lijkt dus aanstaande. Disclosure zal op 2 mei nog te zien zijn in de Heineken Music Hall.

T In The Park 2016

T In The Park zal volgend jaar plaatsvinden van 8 tot en met 10 juli in het Schotse plaatsje Balado. Vorig jaar prijkten de namen van Kasabian, Avicii en Noel Gallagher’s High Flying Birds nog bovenaan de affiche. Kaarten zijn inmiddels te koop via de website van het festival.