‘Editors in 2016 naar België’

Editors zal in 2016 wederom naar België komen. Dat zegt zanger Tom Smith in een interview met Studio Brussel. Herman Shueremans, is de huisband weer thuis komend jaar?

Met deze uitspraak van Tom Smith lijkt een optreden op Rock Werchter 2016 niet meer mis te kunnen gaan. Of gaat toch Pukkelpop aan de haal met de band? Dat Editors komende festivalzomer van de partij is, stond al vast. Optredens op het Duitse Hurricane/Southside en Amphi festival zijn inmiddels aangekondigd. Daarmee is Editors een grote kanshebber voor een optreden op een Nederlands festival. Wordt het het grotere Pinkpop of toch een van de kleinere festivals als Best Kept Secret of Down The Rabbit Hole?

Editors

Begin oktober verscheen het vijfde studio-album van Editors: In Dream. Reden genoeg voor een splinternieuwe tour. Afgelopen weekend speelde de band in een uitverkocht Palais 12 in Brussel. Daar lanceerde de band haar eigen Belgische bier ‘Salvation’, genoemd naar één van de nummers op het nieuwe album. Na optredens in 2006, 2008, 2010, 2012 en 2013 wordt Editors inmiddels gezien als huisband van Rock Werchter. Later deze week staat Editors maar liefst drie keer in een uitverkocht HMH. Wil je een voorproefje zien? Zie hieronder het optreden wat Editors gaf bij het albumrelease in Paard van Troje op 2 oktober jl. met dank aan 3voor12.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen