Ellie Goulding eerste headliner Positivus 2016

ellie goulding

Positivus festival maakte vanochtend zijn eerste naam en tevens headliner voor de aankomende editie bekend. Ellie Goulding zal het festival in Letland op vrijdagavond afsluiten.

De razendpopulaire Britse singer-songwriter deed de afgelopen jaren een boel internationale festivals aan. Het Letse Positivus is tot noch toe het enige Europese festival dat haar komst voor het aankomende seizoen bevestigd heeft. Twee jaar geleden was zij ook te vinden op het podium aan de Letse kust.

Positivus 2016

Positivus Festival is een jaarlijks terugkerend driedaags festival en biedt live muziek in verschillende genres: pop, folk, electro en meer. Dit jaar viert het festival zijn 10e verjaardag van 15 t/m 17 juli in Letland. Het festival biedt toegang tot weiden, bossen, het strand, evenals de lokale stad Salacgrīva. Een Positivus Festival 3-daags ticket zonder camping kost t/m 3 april 79 euro en een 3-daags ticket met camping 87 euro. De prijzen gaan naar mate het festival nadert twee maal een stukje omhoog. Tickets en meer informatie vind je hier!