Kaartverkoop Sziget 2016 start 24 november met speciale actie

Sziget 2016
Foto: Sandor Csudai [www.facebook.com/csudaisandor]

Nieuws uit Hongarije: de kaartverkoop voor Sziget 2016 zal 24 november van start gaan met een speciale actie: Szitizen Prime. De eerste 24 uur krijgt iedereen bij aankoop van een 5 of 7 Days Pass een pakket met extra’s.

In het Szitizen Prime-pakket zitten een limited edition Sziget T-shirt, een polsbandje, een poster, toegang tot een exclusief feest en een ‘gouden ticket’ dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Per bestelling wordt één pakket gemaakt, maar het aantal T-shirts, polsbandjes, etc. zal overeenkomen met het aantal bestelde tickets. Bovendien zal in de actieperiode elk uur een VIP-pakket worden verloot onder iedereen die dat uur een 5 of 7 Days Pass heeft gekocht.

Sziget 2016
Het Sziget Festival wordt jaarlijks gehouden op het Óbuda-eiland – gelegen in het centrum van Boedapest en vindt plaats van 10 tot 17 augustus 2016. De prijs voor een 7 day pass is tijdens de start van de kaartverkoop €235, voor een 5 day pass betaal je €199. Voor €55 bemachtig je een dagkaart. Naarmate het festival dichterbij komt worden de (week)kaarten nog een stukje duurder.

Wil je op de hoogte blijven van al het festivalnieuws en geruchten omtrent Sziget festival 2016? Houd dan de programmapagina en ons forum in de gaten!

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen