Provinssirock 2016 bevestigt komst Rammstein en meer

Rock Werchters opgelet! Provinssirock begon enkele dagen geleden al met aftellen en vandaag is bekend geworden waarom: Rammstein, Five Finger Death Punch, Action Bronson, Cheek, Antti Tuisku en Silvana Imam zijn de eerste bevestigingen voor komende editie. Aangezien dit Finse festival tegelijk met Rock Werchter plaatsvindt, zullen de festivals diverse namen op de poster delen.

Rammstein is een van de artiesten die op beide festivals zal optreden. De Duitse band werd eerder al bevestigd voor onder meer HighfieldHellfest, Rock Werchter en Pinkpop. Het laatste bezoek aan de Europese festivals van Rammstein dateert alweer van 2013. Naast al het nieuws rondom de festivaltour, heeft de band al eerder laten weten met een nieuw album bezig te zijn. Over het zevende studioalbum is nog vrij weinig bekend, behalve dat de productie zeker twee jaar in beslag gaat nemen.

Provinssirock 2016

Provinssirock is een van de grotere festivals in Finland en vindt plaats in Seinäjoki. Het festival duurt drie dagen, van 30 juni t/m 2 juli, en vindt dus tegelijk plaats met Rock Werchter. Vorig jaar was dit ook het geval en de festivals deelden diverse namen op het programma, zoals Muse, Faith No More en Die Antwoord. Early Bird tickets zijn t/m 30 november verkrijgbaar voor 125 euro. Meer informatie vind je op de festivalwebsite.

Provinssi Logo

Provinssi 2024

Locatie
Finland
Finland
Datum 27-29 juni 2024
Line-up
Bring Me the Horizon
Yungblud
Vola
Tickets Kopen