Sigur Rós naar Lowlands 2016

Sigur Ros

Sinterklaas is vroeg dit jaar! Na de onverwachte aankondiging van Dour vanmorgen, is nu bekend gemaakt dat Sigur Rós ook op Lowlands 2016 zal optreden.  

Sigur Rós gaf acht jaar geleden nog een fantastische show op Lowlands en keert dus terug op Lowlands 2016. Net als Dour heeft Lowlands ook exclusiviteitweten te bedingen: het optreden op Lowlands 2016 is het enige Nederlandse festivaloptreden van dit jaar.

Sigur Rós

Na twee jaar afwezigheid zal Sigur Rós komende zomer haar comeback maken op diverse Europese festivals. Naast Dour en Lowlands is ook Northside aan het rijtje toegevoegd.  De IJslanders gaan speciaal op festivaltour om de opvolger van de laatste plaat Kveikur live en onversneden te fine-tunen. En dat betekent een nagelnieuwe show, met zowel vertrouwd werk als nog nooit vertoonde tracks. Lowlandsgeschiedenis in de dop, dus.

Lowlands 2016

Lowlands 2016 vindt plaats op 19 t/m 21 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Sigur Rós is de eerste naam op de nieuwe poster. Vorig jaar stonden o.a. The Chemical Brothers, Underworld, Major Lazer, en Limp Bizkit nog te schitteren op het festival. Het festival was in 2015 sinds jaren niet uitverkocht, maar toch is de liefde onder de Lowlanders niet bekoeld. Lees vooral terug in ons festivalrapport, hoe fijn de editie van vorig jaar was! Er is tot op heden nog niets bekend omtrent de kaartverkoop.

Op onze programmapagina voor Lowlands 2016 lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Lowlands programma 2016. Via Spotify kun je kennis maken met de muziek van de artiesten in de Lowlands line-up.

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.