Video: Eagles Of Death Metal op Lowlands 2012

Eagles Of Death Meal Lowlands 2012
Eagles Of Death Metal

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Eagles Of Death Metal op Lowlands 2012.

Zoals je weet, laten we op deze plek iedere zondag een festivalconcert zien. Een concert waar van is genoten. Waar mensen een goede tijd hebben gehad. Een concert dat is beleefd zoals het beleefd moet worden. De gebeurtenissen in Parijs van afgelopen vrijdag liggen nauw aan ons hart. Een aanslag in de woonkamer van de muziekliefhebber; dichterbij was de terreur voor velen nog niet gekomen. Maar zo veel als we er van walgen, zo veel willen we ons ook niet te kennen geven. De muziek zal blijven spelen.

Het festivalconcert van deze week kan daarom ook maar van één band zijn. Peace. Love. Death Metal.

Eagles Of Death Metal

In 1998 werd EODM opgericht door Josh Homme en Jesse Hughes. De afgelopen jaren hebben ze veel opgetreden, zowel in concertzalen als op festivals. Afgelopen zomer stonden ze nog op Rock Werchter. Tijdens de gebeurtenis in Parijs wist de band via een achterdeur te ontsnappen. Een crewlid van de band is overleden.

Op het Festileaks Forum is een plek ingericht over de gebeurtenissen in Parijs.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneerknop hieronder!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.