Video: Pixies op Best Kept Secret 2014

Pixies
Pixies

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Pixies op Best Kept Secret 2014.

Afgelopen week is bekend gemaakt dat Pixies één van de headliners van Bilbao BBK is. Het is nog niet bekend welke dag zij afsluiten. Wel is bekend dat dit een exclusief optreden op Spaans grondgebied voor de band uit Boston is. Dit festival is één week na Rock Werchter en twee weken na Down The Rabbit Hole. Wellicht dat ze daar ook even een bezoekje brengen, maar daarvoor moeten we voorlopig nog op een bevestiging wachten. Anderhalf jaar geleden stonden ze op Best Kept Secret. De volledige registratie daarvan is hieronder te zien.

Pixies

Pixies zijn in 1986 opgericht en tot en met 1993 doorgegaan. In deze periode hebben ze vijf albums uitgebracht. Vervolgens hebben ze in 2004 de draad weer opgepakt en zijn ze weer verder gegaan. In 2014 is hier het album Indie Cindy aan toegevoegd.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneerknop hieronder!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2014

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 20-22 juni 2014
Line-up
Pixies
Franz Ferdinand
Elbow
Tickets Niet meer beschikbaar.