Video: Sigur Rós op Roskilde 2013

Sigur Rós
Sigur Rós

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Sigur Rós op Roskilde 2013.

Kort na de bevestiging van Dour volgde Lowlands met de eerste naam voor de editie van 2016: Sigur Rós. Na acht jaar keert de band terug voor een exclusief optreden in Nederland. In de zomer van 2013 stonden ze ook op een aantal festivals, waaronder Best Kept Secret en Roskilde. De registratie van het optreden in Denemarken is hieronder in HD te zien. Kun je je op relaxte wijze alvast voorbereiden op jouw weekendje Lowlands.

Sigur Rós

Na twee jaar afwezigheid zal Sigur Rós komende zomer haar comeback maken op diverse Europese festivals. Naast Dour en Lowlands is ook Northside aan het rijtje festivaloptredens toegevoegd. De IJslanders gaan speciaal op tour om de opvolger van de laatste plaat Kveikur live en onversneden te finetunen. En dat betekent een nagelnieuwe show, met zowel vertrouwd werk als nog nooit gespeelde tracks. Lowlands-geschiedenis in de dop, dus.

Festivalconcerten

Wil je nog meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneerknop hieronder!

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2024

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
SZA
Doja Cat
Skrillex
SZA, Doja Cat, Skrillex +64 meer
Tickets Kopen