Eerste kaartkopers Best Kept Secret ontvangen exclusief Editors vinyl

De organisatie van Best Kept Secret maakte gisteren de eerste namen bekend. Onder andere Editors, Beck en Two Door Cinema Club zijn volgend jaar van de partij in Hilvarenbeek. Maar er is meer.

Zo krijgen bezoekers die aankomend weekend kaarten bestellen een speciale plaat van Editors thuisgestuurd! Ook is er een groepskorting ingelast voor vriendengroepen en is er meer informatie bekendgemaakt over de accommodatie op het vakantiepark van de Beekse Bergen.

Editors

De komst van een band als Editors laat het festival niet zomaar voorbijgaan. Wanneer je op zaterdag 19 of zondag 20 december een combiticket voor Best Kept Secret koopt, maak je namelijk kans op een exclusieve vinyl single met twee niet eerder uitgebrachte remixes van de band. Het gaat om remixes van Ocean of Night en Our Love, beide nummers komen van het laatste album van Editors. Er worden slechts 1500 exemplaren van deze 7” gedrukt en daarmee is dit voor de Editors-fans ongetwijfeld een must have! De band rondom frontman Tom Smith stond in november nog drie keer in een uitverkochte Heineken Music Hall. In 2016 zullen ze naast Best Kept Secret ook op Rock Werchter en Hurricane/Southside te zien zijn.

editorsvinyl

Ticketverkoop

Die-hard Best Kept Secret fans hebben hun ticket vorig jaar wellicht al in de pre-sale aangeschaft. De reguliere kaartverkoop start op zaterdag 19 december om 11.00 uur. De ticketprijzen blijven ongewijzigd: voor een combiticket betaal je ook dit jaar €147,50. Verblijf op één van de campings is bij de prijs inbegrepen. De dagtickets zullen voor €69,- over de toonbank gaan. CJP-kaarthouders krijgen €10,- korting op hun ticket. Wanneer je met een groep van zes personen naar Best Kept Secret gaat krijg je bovendien het zesde ticket gratis! Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de officiële website.

Accommodatie

Alsof de organisatie nog niet genoeg nieuws op ons afgevuurd had, maken ze ook de prijzen van de accommodaties voor het festival bekend. Wil jij meer weten over de vakantiehuisjes en bungalows van Best Kept Secret? Check dan zeker even de website van het festival. Er zullen verschillende vakantiehuisjes te huur zijn voor de festivalgangers die van wat extra luxe houden. De verkoop voor de vakantiehuisjes en bungalows start net als de kaartverkoop op zaterdag 19 december om 11.00 uur.

Best Kept Secret 2016

Best Kept Secret 2016 vindt plaats van 17 juni tot en met 19 juni in Hilvarenbeek. Onder andere Editors, Beck, Wilco en Beach House zijn op het festival te zien.

Wil je meer weten over dit festival? Zoek je oudere berichten terug? Check dan onze Best Kept Secret 2016 programma pagina. Hier lees je alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Best Kept Secret programma van 2016. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een bekendmaking zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook onze app in de App Store of de Google play Store. Hiermee ontvang je pushberichten en kun je heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons doorgeven!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2016

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 17-19 juni 2016
Line-up
Jamie xx
Editors
Beck
Jamie xx, Editors, Beck +90 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.