Eerste kans op kaarten Pinkpop 2016: Gouden Tip geopend

Vanaf vandaag kun je weer meedoen aan de befaamde Pinkpop ‘Gouden Tip’. Geef jouw muziekwensen voor het festival door en win de eerste weekendtickets!

Al jaren wordt traditiegewijs de Gouden Tip ingezet om het programma van het Limburgse festival vorm te geven. Festivalfanaten kunnen hun muziekwensen doorgeven aan de organisatie, die de ideeën vervolgens meeneemt voor de komende festival line-up.

Meedoen is eenvoudig: stuur jouw favoriete drie acts voor Pinkpop 2016 op via deze link en wie weet zie je jouw acts op de komende editie! De Gouden Tip is een win-win-situatie: het festival krijgt een beeld van de wensen van het publiek en jij maakt als deelnemer kans op de allereerste weekendkaarten voor het festival.

Meedoen aan de Gouden Tip kan eenmalig. De actie loopt tot en met 31 december, dus wees er op tijd bij. Geen inspiratie? Wellicht vind je wat op ons Pinkpop-forum. Daar kun je ook doorgeven wat jouw top 3 was.

Pinkpop 2016

Het oudste onafgebroken popfestival van Europa vindt komend jaar plaats op 10, 11 en 12 juni op het bekende Megaland te Landgraaf. Bekendgemaakte artiesten voor de komende editie zijn onder andere Red Hot Chili Peppers en Rammstein. Kijk voor alle informatie over het festival op onze programmapagina!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.