Anohni naar Down The Rabbit Hole 2016

Anohni 2016

Down The Rabbit Hole 2016 voegt vandaag een bijzonder act toe aan de line-up. Anohni, leadzangeres en songwriter van Antony And The Johnsons, zal in Nederland een exclusief optreden geven in Beuningen.

Eerder werden onder andere My BabyPJ Harvey, Flume, The National, Courtney Barnett en Mac DeMarco bekend gemaakt voor Down The Rabbit Hole 2016. Al deze artiesten zijn vanaf nu ook te beluisteren in onze Spotify-playlist Down The Rabbit Hole 2016.

Anohni

Voor het album Hopelessness dook de Britse onder haar eigen naam de studio in met producers Oneohtrix Point Never en Hudson Mohawke. Het resultaat? Een majestueuze, zwartgeblakerde dance-/popplaat met daarop Anohni’s onomwonden brandbriefteksten over drones en ecocide. De nieuwe LP zal in het voorjaar worden uitgebracht.

Voor andere optredens in Europa is bekend gemaakt dat Oneohtrix Point Never en Hudson Mohawke Anohni zullen vergezellen op het podium. Echter is nog niet duidelijk of dat ook het geval is bij Down The Rabbit Hole 2016. Anohni’s liveshow wordt nu al omschreven als revolutionair als uitbundig: er zal gebruik gemaakt worden van een ongewone podiumindeling, uitgelaten dansen en een live avatar van Anohni zelf. 

Kijk hieronder een preview van ‘4 Degrees’, een nummer van het nieuwe album:

Down The Rabbit Hole 2016

Het weekender festival wordt in 2016 voor de derde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Down The Rabbit Hole 2016 vindt plaats in een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. Gaat het dit jonge festival lukken om tussen festivalgiganten een mooie line-up op te zetten? De ticketverkoop is al begonnen en de speciale Early Rabbit kaarten waren binnen no-time uitverkocht.

Down The Rabbit Hole werd afgelopen jaar door Festileaks uitgeroepen tot Beste Festival van 2015. En de allereerste editie in 2014 kreeg de festivalaward voor Best New European Festival. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2015 editie of de aftermovie hieronder.

Op onze programmapagina van Down The Rabbit Hole 2016, lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor dit festival. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in deApp Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2016

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 24-26 juni 2016
Line-up
The National
PJ Harvey
Tickets Niet meer beschikbaar.