Jack Savoretti hint naar optreden op Pinkpop 2016

Pinkpop Art

Is daar een nieuwe zelfbevestiging voor Pinkpop? Jack Savoretti mag er op NPO Radio 2 niets over zeggen, maar lijkt duidelijk te hinten naar een optreden op het Limburgse festival.

Opnieuw lijkt er een zelfbevestiging te komen tijdens een uitzending op NPO Radio 2. Na James Morrison en The Common Linnets hint nu ook Jack Savoretti naar een optreden op Pinkpop 2016. Wanneer de zanger aan geeft een aantal festivals in Nederland te doen vraagt DJ Bart Arens specifiek naar een eventueel optreden op Pinkpop. Daarop zegt Jack Savoretti het volgende:

That could be happening… I’m not allowed…

Wat betreft Bart Arens is het een zelfbevestiging van de singer-songwriter. Of Jack Savoretti daadwerkelijk op Pinkpop staat komen we aankomende woensdag weten bij de Pinkpop Persconferentie. Festileaks is aanwezig bij de persconferentie en doet live verslag van de bekendmaking van de line-up.

Jack Savoretti

Jack Savoretti is een Italiaans-Engelse singer-songwriter. In 2007 bracht de zanger zijn eerste album uit en sinds de release van zijn laatste album in 2015 staat de teller al weer op vier. Vandaag werd bekend gemaakt dat de single ‘Catapult’ komende week Top Song is op NPO Radio 2. Naast een eventueel optreden op Pinkpop staat Jack Savoretti op 17 maart in de Melkweg. Dit concert is helaas al helemaal uitverkocht.

Pinkpop 2016

Het oudste onafgebroken popfestival van Europa vindt komend jaar plaats op 10, 11 en 12 juni op het bekende Megaland te Landgraaf. Het complete affiche wordt bekend tijdens de persconferentie op 17 februari. Die volg je traditiegetrouw via de liveblog op Festileaks. Drie dagen later begint de kaartverkoop. Kijk voor alle informatie over het festival op onze programmapagina.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.