Early Birds Lowlands 2016 uitverkocht

Lowlands
Lowlands, @Kamiel Scholten Fotografie

De eerste 25.000 kaarten voor Lowlands 2016 verkochten vandaag uit. Vanaf nu zijn de overige 40.000 kaarten tegen de reguliere prijs van €175,- verkrijgbaar via de website.

Drie weken geleden maakte de organisatie van het festival de eerste namen bekend. Hiervoor was dankzij zelfbevestgingen enkel de komst van Sigur Rós en CHVRCHES bekend. Inmiddels delen zij het affiche met onder andere Disclosure, Eagles of Death Metal, Oscar & the Wolf, The Last Shadow Puppets, LCD Soundsystem en Foals.

Lowlands 2016

Lowlands vindt jaarlijks plaats in Biddinghuizen, Flevoland. Dit jaar is dat van 19 tot en met 21 augustus. Niet alleen muziek, maar ook toneel, film en literatuur komen aan bod op het festival. De kaartverkoop startte op zaterdag 6 februari. Tickets voor het festival kosten €185,- (inclusief servicekosten en camping). Eerder stonden onder andere Foo Fighters, Editors en Arctic Monkeys op Lowlands.

Wil je alles weten over de komende editie van het festival in Biddinghuizen? Check dan hier het complete Lowlands Programma 2016. Wil je meepraten en speculeren over alle ontwikkelingen? Doe je zegje op ons Lowlands Forum.

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.