Poll: Wie headlinet de Rock Werchter-donderdag?

Rock Werchter 2015
Foto: Joris Bulckens

Je hebt ze misschien al op onze nieuwe site voorbij zien flitsen; polls. Wij zijn namelijk ontzettend benieuwd naar de verwachtingen van onze trouwe lezers. We trappen af met een vraag die de gemoederen al maanden stevig bezig houdt: Wie wordt headliner van de Rock Werchter donderdag?

In de voorbije periode zijn al veel namen de revue gepasseerd. Van Radiohead tot Bruce Springsteen en van Pearl Jam tot Muse. Deze acts, en vele anderen, leken allemaal, soms maar voor heel even, topgegadigde voor het vullen van die laatste headlinespot. Soms was het niet meer dan ijdele hoop, soms een sterk onderbouwd gerucht. Eén ding is zeker; de kogel is nog steeds niet door de kerk.

Verrast Rock Werchter en tovert het een onverwacht konijn uit de hoge hoed? Of ga je uit van een teleurstelling zoals velen die de afgelopen jaren ook ervaarden na de bekendmakingen van bijvoorbeeld Editors en Kings Of Leon? Jij mag het zeggen, en wel hier:

[total-poll id=50982]

Na 48 uur maken we de balans op en presenteren we de uitkomst van deze poll. Hebben jullie lezers een helderziende blik? Of slaan jullie de plank massaal mis. We zijn benieuwd. Zet m op.