Video: Macklemore & Ryan Lewis op Southside 2013

macklemore & ryan lewis
macklemore & ryan lewis

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Macklemore & Ryan Lewis op Southside 2013.

Vrijdag volgde er weer een act voor op het Rock Werchter affiche. Macklemore & Ryan Lewis komen zondag een feestje vieren op de zondag van het festival. Naast Rock Werchter staat het duo op Balaton Sound. Hoog tijd om te kijken wat we deze zomer kunnen verwachten.

Macklemore & Ryan Lewis

Humor en sociale kritiek, dat zijn de elementen die een superhit maken van ‘Thrift Shop’ (2012). Het nummer van Macklemore & Ryan Lewis hakt lekker in op de blingbling van de Amerikaanse rappers. Het doet er liefst vier maanden over om de eerste plaats van de Billboard Hot 100 te halen, maar het rijft dan ineens alle prijzen binnen. De single is goed voor 850 miljoen views, 8 miljoen downloads, 2 Grammy Awards én een parodie in Sesamstraat. En toen waren ze vertrokken. De singles ‘Can’t Hold Us’, ‘Same Love’ en ‘Downtown’ katapulteren Macklemore & Ryan Lewis naar de sterrenstatus. In Werchter stellen ze hun tweede album ‘This Unruly Mess I’ve Made’ voor. Dat wordt op 26 februari verwacht.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%