Lollapalooza Chicago 2016 strikt Radiohead en Red Hot Chili Peppers

lolla night

Lollapalooza Chicago 2016 geeft de volledige line-up vrij. Radiohead, Red Hot Chili Peppers en LCD Soundsystem toppen de festivalposter. Ook zijn onder meer Lana Del Rey, Disclosure en Two Door Cinema Club van de partij. Het festival staat gepland van 28 t/m 31 juli, twee weken voor Sziget Festival.

Lollapalooza Chicago 2016 staat in teken van het 25-jarig jubileum en belooft weer een mooie editie te worden. Zie hieronder de volledige line-up van het festival. Veel van deze namen zijn al aangekondigd of worden verwacht op Europese festivals als Reading + Leeds, Sziget, Pukkelpop en Lowlands.

http://lolp1.c3cdn.com/wp/wp-content/uploads/2016/03/LOL2016-Full-Lineup-Admat-V15.jpg

Lollapalooza Chicago 2016

Lollapalooza bestaat sinds 1991 en viert dit jaar dus haar 25-jarige jubileum. Hoewel de line-up vandaag bekend is gemaakt, zijn de passe-partouts voor het festival al lang en breed uitverkocht. Wel zijn er vanaf nu ook dagtickets à 107 euro verkrijgbaar voor een onvergetelijke dag in Chicago. Maar ook thuisblijvers kunnen genieten van de line-up. Elk jaar is het festival te volgen via een live-stream: Lolla Livestream presented by Red Bull. Houd Festileaks in de gaten voor meer informatie rondom de uitzendschema’s!

Lollapalooza Berlin 2016

Is Chicago te ver van je bed? De Europese editie in Berlijn vindt dit jaar voor de tweede keer plaats aan het einde van het festivalseizoen, op 10 en 11 september. Vorig jaar telde het festival 90.000 bezoekers en traden onder meer Macklemore & Ryan Lewis, Muse, Tame Impala, Bastille en The Libertines op. De line-up voor komende editie is nog lang niet compleet, maar is nu al om te smullen. Lollapalooza Berlin heeft namelijk Radiohead en Kings Of Leon gestrikt als headliners.

Trekken deze namen je al over de streep? Wacht dan niet langer, want de kaartverkoop is al in volle gang. Een ticket voor beide dagen kost je 139 euro. Aan vervoer is ook gedacht want er zijn heuse festivalbussen die je bij het festivalterrein afzetten. Deze bussen vertrekken op donderdagavond 8 september vanaf Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Eindhoven, Gent, Hasselt, Utrecht en Zwolle. Op maandagochtend 12 september vertrekken de bussen vanaf Lollapalooza Berlin weer terug naar Nederland en België. Het reisje kost je € 89,- retour. Boeken doe je bij Festival.Travel.