Lowlands 2016 komt maandag met ‘grootste headliner ooit’

Lowlands 2016
Foto: Kamiel Scholten (Lowlands)

Spannend! Aankomende maandag maakt Lowlands haar grootste headliner ooit bekend. Dat tipt Giel Beelen aan Festileaks. Volgens de radio DJ is de aankondiging maandag in zijn ochtendshow op NPO 3FM.

Welke act het zal worden blijft voorlopig enkel gissen. Maar dat doen we natuurlijk graag. Een van de acts waar je gedachten meteen naar uit gaan is Muse. De Britse band staat ook op Sziget en is daarmee in Europa te vinden rond Lowlands. Een andere grote act kunnen we uitsluiten. Radiohead is in het weekend van Lowlands op Summer Sonic Festival in Japan te vinden. Ook The Cure en Rihanna behoren tot de mogelijkheden. The Cure staat rond het festival in Biddinghuizen op Bestival en Rihanna is op Pukkelpop te vinden. Of worden we compleet verrast door een headliner die nog nergens is aangekondigd? Mee speculeren kan! Op het Lowlands-forum worden de headliners en alle andere namen uitvoerig besproken.

De nieuwe naam zal zich voegen bij acts als Disclosure, Foals en The Last Shadow Puppets. Lowlands heeft dit jaar niet alleen haar grootste headliner ooit, ook de grootste caberetshow ooit komt naar Biddinghuizen. Afgelopen week werd bekend dat Hans Teeuwen op zal treden in de grootste tent van het festival: de Alpha.

Lowlands 2016

Lowlands 2016 vindt plaats op 19 t/m 21 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Niet alleen muziek, maar ook toneel, film en literatuur komen aan bod op het festival. Lowlands was in 2015 sinds jaren niet uitverkocht, maar toch is de liefde onder de Lowlanders niet bekoeld. Lees vooral terug in ons festivalrapport, hoe fijn de editie van vorig jaar was! Helaas zijn de 25.000 Early Bird tickets al uitverkocht, maar voor 175 euro kun je er komende editie bij zijn.

Op onze programmapagina voor Lowlands 2016 lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het programma van 2016. En op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store.

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.