Morgen nieuwe namen Best Kept Secret 2016

Foto: Jeroen Makkink

Best Kept Secret komt morgen met een aantal nieuwe namen. Dit blijkt uit een post die vandaag op Facebook verscheen.

De organisatie liet weten dat de poster incompleet was, en postte een filmpje waarin te zien was dat stagiair Nathan nog een toevoeging deed aan een poster op station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Geplaatst door Best Kept Secret Festival op donderdag 3 maart 2016

We hoefden gelukkig niet lang in spanning af te wachten. Binnen een half uur dook de eerste foto op van Nathan’s toevoeging. Jeroen Makkink was er als de kippen bij en bracht ons het goede nieuws: helaas nog geen nieuwe namen, maar lang hoeven we niet te wachten! Morgen krijgen we weer nieuws uit Hilvarenbeek. Of vanaf station Bijlmer Arena natuurlijk.

Best Kept Secret 2016 teaser abri
Foto: Jeroen Makkink
Best Kept Secret 2016

Best Kept Secret 2016 vindt plaats op 17 t/m 19 juni in Hilvarenbeek. Zaterdag 19 december zal de kaartverkoop van het festival via de website starten. Voor €147,50 ben je er het gehele weekend bij en heb je ook een plekje op de camping. Een dagticket voor Best Kept Secret kost €69,-.

Wil je meer weten over dit festival? Zoek je oudere berichten terug? Check dan onze Best Kept Secret 2016programma pagina. Op deze pagina lees je alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Best Kept Secret programma 2016. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons doorgeven!

Spotify-voorpret

Alle bevestigde artiesten zijn vanaf nu ook te beluisteren in onze Spotify-playlist Best Kept Secret 2016. Afgelopen jaar scoorde Best Kept Secret een vierde plaats in de lijst van Festileaks’ Beste Festival van 2015. Daarnaast is het festival genomineerd voor twee festival awards: Best European Festival Line-Up en Artist’s Favourite European Festival. Ben je nog niet eerder op dit heerlijke festival geweest? Check dan ons festivalrapport van de 2015 editie.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2016

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 17-19 juni 2016
Line-up
Jamie xx
Editors
Beck
Jamie xx, Editors, Beck +90 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.