Festileaks zoekt een techwizard om onze app naar een hoger niveau te tillen

Rock Werchter 2015
Foto: Jason Asare

Meer dan 10.000 festivalliefhebbers maken regelmatig gebruik van de Festileaks App. Maar we willen er graag meer mee. Daarvoor zoeken we iemand die ons daarbij kan helpen.

De één gebruikt de Festileaks App voor het checken van de laatste nieuwtjes, de ander voor het doorgeven van tips of om te discussiëren op het forum. Hoewel de app in zijn gebruik al redelijk veelzijdig is, halen we nog lang niet eruit wat erin zit. Dat is natuurlijk zonde; zowel voor de fanatieke gebruiker als voor de algemene ontwikkeling van Festileaks als platform. Je begrijpt het al; daar gaan we verandering in brengen.

Begin jij te stuiteren als het gaat over API’s, Beacons en Geofencing? Ga jij hard op statistieken, Push Messaging en Third Party Ad Networks? Heb je feeling voor design en commercie? Dan ben jij wellicht onze golden boy. We hebben hier namelijk een onnoemelijk vette klus voor je klaarliggen. Onze app moet snel naar next level. En daar hebben we de allergezelligste technerd van Nederland voor nodig. Geen developer, maar affiniteit met enen en nullen. Geen SEO of SEA goeroe, wel interesse in online marketing. Niet alleen performance, maar ook stijl en user experience.

Concreet ben je in deze functie bezig met:

– Het optimaal benutten van de features binnen het aanbod van de app-aanbieder
– Het koppelen van het CMS van de app met dat van onze website
– Het opzetten en optimaliseren van interne en externe ad netwerken, mede in samenwerking met onze mediapartner VICE
– Het in samenwerking met onze designafdeling optimaal implementeren van de Festileaks-huisstijl
– Het in-app verhogen van de engagement

Functies bij Festileaks zijn op vrijwillige basis en je kunt gewoon werken vanuit huis. Je krijgt de kans je skills te showen bij een platform met een forse userbase. We zoeken naar iemand die zelfstandig te werk kan gaan en zijn expertise kan gebruiken om onze app naar een hoger niveau te tillen. Je hebt de vrijheid al je ideeën te pitchen en deze vervolgens te implementeren binnen het geheel. Het resultaat van al je inspanningen is superinzichtelijk. Je meet en weet, verzint en begint, optimaliseert en wint..

Ja, ik wil!

We hebben vet veel ideeën op de plank liggen. Alleen geen handjes om het uit te voeren. Daarom zoeken we per direct een nieuwe strijder die zich kroont tot eindbaas van de Festileaks-app. Iets voor jou? Vul dan het formulier op onze contactpagina in met een stuk over jezelf en wat van je werk. We kijken er naar uit!

[button color=”red” size=”medium” link=”http://festileaks.com/contact”]Solliciteer[/button]