Advertisement

Lowlands 2016 maakt comedyprogramma bekend

Lowlands 2014

Lowlands biedt al jaren meer dan alleen steengoede muzikale acts. Ieder jaar is er van alles te beleven op het gebied van wetenschap, literatuur en natuurlijk comedy. Vandaag maakt het festival bekend wie dit jaar de lachers op hun hand krijgen.

Heb je even genoeg gehad van het dansen, springen en meezingen bij alle muzikale acts? Lig dan even helemaal dubbel van het lachen bij een van de vele cabaretiers die op het festival aanwezig zijn. Eerder bevestigde Lowlands de komst van Hans Teeuwen. Andere grappenmakers die er dit jaar bij zijn, zijn onder andere René van Meurs, Sanne Wallis de Vries en De Bourgondische Belgen. Het hele comedyprogramma vind je hieronder:

Alt text

Helgas House of Pain

Ook maakt de organisatie vandaag bekend dat er een nieuw podium bij komt. In Helgas House of Pain krijg je tranen van het lachen door alle stand-up comedyshows. In theatertent Juliet vind je shows van onder meer De Bourgondische Belgen en de dagelijkse talkshow Daily Paradise Late Night.  Over het nieuwe podium Helgas House of Pain wordt later nog meer informatie bekend gemaakt

Lowlands 2016

Lowlands 2016 vindt plaats op 19, 20 en 21 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Niet alleen muziek, maar ook toneel, film, literatuur en comedy komen aan bod op het festival. Op het festival zijn onder andere Muse, Disclosure, The Last Shadow Puppets en veel meer te vinden. Wil je er bij zijn? Een ticket kost 175 euro exclusief servicekosten en is te koop via de website van het festival.

Wil je je alvast voorbereiden op drie onvergetelijke festivaldagen? Lees in ons festivalrapport onze ervaringen over Lowlands 2015. Daarnaast beluister je alle bevestigde acts voor Lowlands 2016 met onze Spotify-playlist!

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.