Rock Werchter bustickets nog tot 1 juni voor early bird prijs beschikbaar

rock werchter

Belangrijk nieuws voor wie vanuit Nederland naar Rock Werchter wil. Nog tot 1 juni betaal je € 25,-  om met met de bus rechtstreeks naar Werchter en terug te reizen. Na 1 juni kost je dat € 35,-.

Rock Werchter is niet enkel razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Festival.Travel biedt een oplossing voor wie nog op zoek is naar vervoer. Wie er snel bij is krijgt dus een korting van € 10,-.

Rock Werchter bussen

Festival.Travel is een officiële partner van Rock Werchter en is gespecialiseerd in het vervoeren van festivalgangers naar hun favoriete buitenlandse festivals. Voor Rock Werchter is er een uitgebreide dienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis.

Boeken maar!

Alle details over de bussen, de opstapplaatsen en de tickets vind je op de website van Festival.Travel.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 30 juni tot en met 3 juli in het Festivalpark van Werchter. Met Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers en Florence + The Machine staan er weer enkele toppers op de affiche. Er zijn zowel nog combitickets als dagkaarten voor alle dagen beschikbaar. Voor het hele weekend betaal je € 236,-, voor een dagticket tel je € 100,- neer. Toegang tot de camping is niet inbegrepen. Een standaard kampeerticket kost je € 20,- en is geldig van 30 juni tot en met 4 juli. Wie in camping The Hive wil kamperen betaalt € 27,- en is al welkom vanaf woensdag 29 juni.

 

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen