Advertisement

Video: Robert Plant Strange Sensation op Exit 2007

Robert Plant

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Robert Plant Strange Sensation op Exit festival 2007.

Deze zomer blijft Robert Plant in Europa. Hij reist van België naar Spanje en via Tsjechië weer terug naar Engeland. Festivals die onder andere op de planning staan zijn Rock Werchter, NOS Alive en Jazz Festival. In 2007 stond hij met de Strange Sensations op Exit festival in Servië. Een mooie registratie om ons op te warmen voor Rock Werchter waar hij het dit jaar doet met the Sensational Space Shifters.

Robert Plant

Robert Plant is het meest bekend als leadzanger en -schrijver van Led Zeppelin. Sinds 1982 heeft hij een succesvolle solocarrière. In deze periode heeft hij tien albums uitgebracht waarvan de laatste uit 2014 afkomstig is. Hij is veel geprezen om zijn stem. Zo is hij in 2006 door het heavy metal magazine Hit Parader benoemd tot de ‘’Greatest Metal Vocalist of All Time’’. Drie jaar later werd hij door Planet Rock bekroond tot ‘’The Greates Voice In Rock’’. Weer twee jaar later werd hij door Rolling Stone benoemd tot ‘’The Greatest Of All Lead Singers’’. Vorig jaar is deze grootse zanger even van de festivalradar geweest, maar dit jaar is hij helemaal terug.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2024

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 11-14 juli 2024
Line-up
Gucci Mane
Black Eyed Peas
Bonobo
Tickets Kopen