Video: Skunk Anansie op Serengeti festival 2013

Skunk Anansie

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Skunk Anansie op Serengeti festival 2013.

Skunk Anansie pronkt dit jaar op vele festivalaffiches. Zo staan ze deze zomer onder andere op Pinkpop, Rock Werchter, Concert At Sea, Rock in Roma, Frequency en Sziget. De laatste keer dat deze band de festivalweides afging was in 2013. Toen deden ze onder andere Pukkelpop en Sziget, maar ook Serengeti in Duitsland. Bekijk het volledige festivalconcert van Serengeti om je op te warmen voor komende zomer.

Skunk Anansie

Skunk Anansie is een vierkoppige Britse band die in 1994 is opgericht. In 2001 zijn ze ermee gestopt, waarna ze in 2009 weer terug kwamen met een ‘Greatest Hits’ tour. In totaal zijn er zes studioalbums uitgekomen. De laatste, Anarchytecture, stamt van begin dit jaar. Bovendien zijn er nog de bekende hits als ‘’Hedonism’’, ‘’Because Of You’’ en ‘’Weak’’. Genoeg materiaal voor de festivalweides dus!

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%