Nog maar een week te gaan tot Down The Rabbit Hole 2016. We hebben er zin in! Helemaal nu bekend is dat er een nieuwe tent op het terrein staat: een heuse spiegeltent met cocktailbar!

De nieuwe tent draagt de chique naam ‘La Salón’. De tent is gesitueerd tegenover de Teddy Widder en Down The Rabbit Hole is daarmee een heuse dans- en cocktailclub rijker! Overdag kun je je aan de hand van dansexperts bekwamen in de chachacha, de tango en de salsa. Tussen 22 en 23 uur draai je je heupen soepel op onverwachte muziek en na 23 uur stijgt de temperatuur tijdens het warmbloedige dansfeest La Maravilla met DJ Bertú, Fiesta Macumbaen DJ Tommi. En dat allemaal onder het genot van cocktails bij de full-service cocktailbar van Ketel 1 Borrel. Vers uit de fles, longdrinks, punch en cocktails voor je neus geschud en geschonken in de mooiste glazen. Pure luxe!

Down The Rabbit Hole app

Meer DTRH-nieuws. De officiële festivalapp is gelanceerd. Maak snel je persoonlijk programma en blijf tijdens het festival op de hoogte van alle updates. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Down The Rabbit Hole 2016

Het weekender festival wordt in 2016 voor de derde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Down The Rabbit Hole 2016 vindt plaats in een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. Het festival werd afgelopen jaar door Festileaks uitgeroepen tot Beste Festival van 2015. En de allereerste editie in 2014 kreeg de festivalaward voor Best New European Festival. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2015 editie.

Op onze programmapagina van Down The Rabbit Hole 2016, lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor dit festival. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten.

DELEN
Debbie Spaan
Als Content Manager verantwoordelijk voor de format-, Spotify- en social redactie. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (14x) en DTRH (4x) blijven favoriet.