Best Kept Secret 2016 weekendtickets uitverkocht

Foto: Robin Noordhoek/Festileaks

Vandaag liet de organisatie van Best Kept Secret weten dat alle weekendtickets voor het festival zijn uitverkocht. Wel zijn er nog losse dagtickets te verkrijgen.

Na de waarschuwing van gisteren dat een uitverkocht Best Kept Secret er aan zat te komen, is het vandaag dus echt zo ver. Met nog maar één dag en 21 uur te gaan voordat Best Kept Secret 2016 dan eindelijk van start gaat, is het festival al haar weekendtickets kwijt.

Last minute toch nog aanwezig zijn op Best Kept Secret 2016? Voor de vrijdag, zaterdag en zondag zijn er nog losse dagtickets verkrijgbaar. Er wordt echter wel gewaarschuwd dat het wat betreft de zaterdag (met o.a. de Editors en Air op het podium) nog maar om enkele tickets gaat. Voor een dagticket leg je € 69,- neer, deze kan je kopen op de site van Best Kept Secret.

Update: zaterdagtickets zijn nu ook uitverkocht!

Festival voorpret

Kun je bijna niet wachten? Alle artiesten die komend weekend op Best Kept Secret te zien zullen zijn, zijn ook te beluisteren in onze Spotify-playlist. Op het forum kun je met andere festivalgangers in contact komen en ze laten weten waarom ze jouw favoriete artiest toch écht niet mogen missen.

Best Kept Secret 2016

Best Kept Secret 2016 zal plaatsvinden van 17 tot 19 juni in Hilvarenbeek. Headliners zijn Beck, Editors en dj Jamie XX, bekend van zijn radiohit ‘Good Times‘. Verder pronken o.a. Band of Horses, Two Door Cinema Club en Bloc Party op het affiche. De volledige line-up en het volledige blokkenschema voor de editie van 2016 vind je hier. Naast muziek beschikt het festival ook over een sfeervolle randprogrammering. Wij hopen in ieder geval dat het dit jaar net zo’n feestje wordt als in 2015, zoals je kunt lezen in ons festivalrapport van vorig jaar.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2016

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 17-19 juni 2016
Line-up
Jamie xx
Editors
Beck
Jamie xx, Editors, Beck +90 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.