Was je van plan morgen al richting Beuningen af te reizen voor het feestgedruis? Dan moet je nog even wachten. Door de regen van de afgelopen dagen kunnen de campings van Down The Rabbit Hole morgen helaas nog niet open, dat heeft de organisatie zojuist beslist. Er wordt hard gewerkt zodat ze hopelijk vrijdag 12.00 uur wel open kunnen.

De combinatie van de enorme regenbuien en het verwachte lokale noodweer van morgen hebben de organisatie doen besluiten de campings morgen nog niet open te gooien. Door de zware regenval zijn vooral de campings en parkeerterreinen erg nat. Hierdoor werden eerder al de parkeerplaatsen verhuisd. Bovendien wordt er morgen nog zo’n 20 tot 60 mm regen voorspeld. Ook is er kans op onweer, hagel en harde windstoten. Zoals je merkt zijn dit geen ideale omstandigheden om je tentje op te zetten en ben je (zoals het er nu naar uit ziet) vrijdag vanaf 12.00 uur welkom. Hopelijk zijn de weergoden dit weekend wel met ons na de regenachtige weekenden van afgelopen tijd. Vooralsnog wordt er 20 – 25 graden voorspeld, maar blijft er helaas nog wel kans op wat regen.

DTRH weer 2016
Bron: Weeronline.nl

Down The Rabbit Hole app

Afgelopen weekend werd de officiële festival-app gelanceerd. In de app kan je je eigen spoorboekje maken en blijf je direct op de hoogte van de festivalupdates! De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Down The Rabbit Hole 2016

Het weekender festival wordt in 2016 voor de derde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Down The Rabbit Hole 2016 vindt plaats in een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. Het festival werd afgelopen jaar door Festileaks uitgeroepen tot Beste Festival van 2015. En de allereerste editie in 2014 kreeg de festivalaward voor Best New European Festival. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2015 editie of lees de acht memorabele gebeurtenissen van vorig jaar. Het festival is inmiddels wel uitverkocht, dus voor een kaartje kopen is het nu te laat.

Op onze programmapagina van Down The Rabbit Hole 2016, lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor dit festival. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten.

DELEN
Marloes
Blonde import-Amsterdammer met een zwak voor België. Wil geen optreden missen van Arctic Monkeys, Oscar and the Wolf en Tame Impala. Sinds vorig jaar standaard te vinden op Down The Rabbit Hole.