Vanwege de grote hoeveelheid regen van de afgelopen dagen is de organisatie genoodzaakt om de parkeerplaatsen voor Down The Rabbit Hole te verplaatsen. Bezoekers kunnen hun auto aan de rand van Nijmegen kwijt om vervolgens met een gratis pendelbus naar het festival te reizen.

De hevige regenval van de afgelopen weken heeft het parkeerterrein onbruikbaar gemaakt. Bezoekers worden aangeraden om met de trein en de pendelbus te komen. Wie toch de auto wil pakken, kan parkeren op een nieuw aangewezen verhard terrein aan de rand van Nijmegen. Om met de pendelbus naar het terrein te mogen reizen, moet alle bagage overigens wel draagbaar zijn. Op de site staat dan ook dat kruiwagens en steekwagens bijvoorbeeld niet toegestaan zijn. Als je al een parkeerticket aangeschaft had, maar je hierdoor bedacht hebt, kan je je geld terugvragen via dit formulier.

Lees ook: Down The Rabbit Hole 2016 uitverkocht

Camper Camping

Het noodweer heeft ook gevolgen voor de Camper Camping. Om te voorkomen dat campers en caravans vast komen te zitten in de modder, worden deze stuk voor stuk naar hun plek begeleid. Hierdoor kan het wat langer duren voordat iedereen staat. Verder laat de organisatie weten dat het verstandig is om een goed grondzeil mee te nemen voor op de camping, zodat je tent droog blijft.

De weersvoorspellingen voor het aankomend weekend zijn daarentegen gelukkig helemaal niet verkeerd. Zonnebrand lijkt een vereiste, maar regenlaarzen zijn vooralsnog ook geen overbodige luxe.

Down The Rabbit Hole 2016

Het weekender festival wordt deze week voor de derde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Down The Rabbit Hole 2016 vindt plaats in een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. Het festival werd afgelopen jaar door Festileaks uitgeroepen tot Beste Festival van 2015. En de allereerste editie in 2014 kreeg de festivalaward voor Best New European Festival. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2015 editie.

Vergeet vooral niet in te komen met onze zorgvuldig samengestelde Spotify playlist!