Check de nieuwe Festileaks 50 op Spotify!

Tame Impala
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Net als jij, zijn wij festivalliefhebbers. Muziek is een liefde. Muziek is een eerste levensbehoefte. Maar waar luisteren de Festileakers nu naar? We stellen ons graag muzikaal aan je voor in de Spotify special playlist ‘De Festileaks 50

What’s new?

Het is bijna Rock Werchter en dat merk je. In de Festileaks 50 vind je deze week de nieuwe Red Hot Chili Peppers, de oude Editors en de nog altijd even heerlijke Tame Impala. Daarnaast is er aandacht voor Coldplay na twee geweldige ArenA-concerten, kun je heerlijk wegdromen bij Radiohead en mogen de voetjes van de vloer bij Caribou. Dat en nog veel meer. Luister er maar gewoon naar.

[button color=”red” size=”medium” link=”https://open.spotify.com/user/festileaks/playlist/5SWJNJiMFUJJ3DvtxVzcNr” target=”_blank”]Naar de Festileaks 50![/button]

Niks is zo veranderlijk als de mens of de muziek waar hij naar luistert. Daarom updaten we deze playlist elke twee weken op zaterdag: Spotify Saturday! Luisteren jullie met ons mee?

Festileaks’ jacht naar de utlieme set closer

In de rubriek ‘Set Closer’ zoekt Festileaks samen met jou naar het allerbeste liedje om een festivalset mee af te sluiten. Elke maandag staat er een nieuwe set closer in de schijnwerpers. Op elk nummer kun je stemmen uitdelen aan de hand van festivalmuntjes. Je kunt deze rubriek nu ook op Spotify volgen. In de Set Closer playlist vind je de huidige tussenstand in onze zoektocht. ‘Wake Up‘ van Arcade Fire en ‘Hey Jude‘ van Paul McCartney scoren momenteel de hoogste ogen!

[button color=”red” size=”medium” link=”https://open.spotify.com/user/festileaks/playlist/6tifqrOfgILwoWiwZNRGBD” target=”_blank”]Volg de Set Closers playlist![/button]

 

Festileaks op Spotify

Op dat Spotify profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je op de hoogte worden gesteld wanneer wij nieuwe playlists aanmaken of bestaande playlists aanvullen? Ram dan op onderstaande knop:

Wil je niet alleen lezen over de aankondigingen van nieuwe artiesten, maar meteen beluisteren wat je te wachten staat deze zomer? Check hieronder het overzicht van onze verschillende festival playlists:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!