Als je nog geen kaartje hebt weten te bemachtigen, ben je nu te laat. Down The Rabbit Hole 2016 is namelijk compleet uitverkocht. Dat belooft dit weekend weer een gezellige drukte te worden!

Met nog maar een paar dagen te gaan tot de derde editie van het festival losbarst, laat de organisatie weten dat alle kaarten zijn verkocht.  Met namen als The National, Courtney Barnett, PJ Harvey en Nothing But Thieves op het affiche, is dit natuurlijk niet zo vreemd. Met een mooie line-up en een goede weersverwachting voor aankomend weekend, lijkt het in Beuningen een groots feest te gaan worden.

Opening camping en festivalterrein

Combineer je de festivalervaring met een weekendje camperen? Dan kan je donderdag vanaf 16.00u je tentje opbouwen op de camping, om vervolgens om 18.00u aan te schuiven aan de bbq. De poorten van het festival gaan vrijdagochtend om 10.00u open.

Down The Rabbit Hole app

Afgelopen weekend werd de officiële festival-app gelanceerd. In de app kan je je eigen spoorboekje maken en blijf je direct op de hoogte van de festivalupdates! De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Down The Rabbit Hole 2016

Het weekender festival wordt in 2016 voor de derde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Down The Rabbit Hole 2016 vindt plaats in een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. Het festival werd afgelopen jaar door Festileaks uitgeroepen tot Beste Festival van 2015. En de allereerste editie in 2014 kreeg de festivalaward voor Best New European Festival. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2015 editie.

Op onze programmapagina van Down The Rabbit Hole 2016, lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor dit festival. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten.