Advertisement

Kees van Hondt naar Lowlands 2016

Kees van Hondt

Feest! Feest! Feest! Kees van Hondt staat op Lowlands 2016. De terugkeer van het grootste feestbeest van Nederland is een feit. Omdat dit historische moment niet groots genoeg gevierd kan worden dropt de ouwe meester ook alvast een nieuwe single: ‘Joran (Hij Die Er Nog Is…)’.

Alsof een single nog niet voldoende is kondigt de maestro een heus album aan. Feestwaarts!  verschijnt in het Lowlands-weekend. Toeval? Welnee! Liefhebbers van bamboe, polonaises en polka weten natuurlijk donders goed waar het allemaal ooit eens begon: jep, in Biddinghuizen. De verloren zoon is teruggekeerd!

In februari sprak Festileaks met Kees en ook toen stak hij zijn liefde voor het festival niet onder stoelen of banken. “Lowlands is nog steeds mijn nummer één,” zei hij. “Het is een combinatie van leuke mensen en goede muziek.” Dat Van Hondt in zijn nieuwe single refereert naar David Bowie is voor de kenners geen verrassing. In het gesprek met ons verwees Der Polka-meister naar de overleden popster: “Ik heb zelf een keer een ideale festival line-up gemaakt. Toen stond Bowie met stip op één. Dat gaat dus niet meer.” Scheelt dat wij Kees op één hebben, en dat gaat dus mooi wel! #dansen


Lowlands 2016

A Campingflight to Lowlands Paradise vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 augustus. Op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen passeert ook dit jaar weer een bonte verzameling aan acts de revue. Niet alleen muziek, maar ook toneel, film, literatuur en comedy komen aan bod op het festival. Met publiekstrekkers als MuseDisclosureThe Last Shadow Puppets en cabaretier Hans Teeuwen is het festival grootser dan ooit. Wil je er bij zijn? Een ticket kost 175 euro exclusief servicekosten en is te koop via de ticketpagina van het festival.

Wil je jezelf alvast goed voorbereiden op het festival. Check dan onze speciale playlist op Spotify! Daarin vind je alle bevestigde acts voor Lowlands 2016.

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.