Admiral Freebee en meer op openingsparty Pukkelpop 2016

Pukkelpop

Meer feest is meer beter. Daarom organiseert Pukkelpop op de woensdagavond voorafgaand aan het festival een openingsparty voor de festivalgangers met een combi- of donderdagticket. Vandaag is de line-up van dit festijn bekendgemaakt.

The Boilerboys, Laston & Geo, Frères Deluxe, Ilse Liebens, Magnus, Admiral Freebee, School is Cool, Faces On TV en Manoeuvres komen het terrein op woensdagavond feest-klaar maken. Zij draaien deze avond in Castello en Boiler Room.

In de vier dagen na hen spelen onder meer Rihanna, The Chemical Brothers en LCD Soundsystem. Daarnaast staan ook acts als  Soulwax, AlunaGeorge, Jack Garratt, Oscar & The Wolf, Biffy Clyro, Bloc Party, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Chase & Status, M83 en DJ Snake op het podium.

Pukkelpop 2016

Pukkelpop 2016 staat genoteerd als de 31ste editie van het Belgische festival en vindt plaats van 17 t/m 20 augustus. Tickets zijn inmiddels al in de verkoop gegaan. Wil je er alle dagen bij zijn? Dan betaal je €199,- voor een kaartje. Een dagkaart kost je €99,-.

Het vier dagen durende evenement (incl. pre-party) is in zijn ruim 30 jaar uitgegroeid tot één van de grootste alternatieve open-air festivals van Europa. Het festival vernieuwt ieder jaar met uitbreiding van podia, het (rand)programma, het voedselaanbod, enzovoort. Momenteel telt het festival negen podia, waaronder de dance-gerichte Boiler Room, Castello en Dance Hall die in 2015 het meest in de smaak vielen bij het publiek. Meer weten over de vorige editie? Ons verslag lees je hier!

Wil je je alvast voorbereiden op vier te gekke Pukkelpop-dagen? Dat kan met onze Pukkelpop 2016 Spotify-playlist!

 

 

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen