Nagenieten met de aftermovie van Pinkpop 2016

Pinkpop 2016 3fm stage

Het is ondertussen al weer een week geleden dat we op Pinkpop 2016 stonden. Maar niet getreurd! Het is tijd om fijne herinneringen op te halen. Gisteren lanceerde Pinkpop de aftermovie van dit jaar.

Tijd voor een flashback dus. Van diverse markante figuren tot de muzikale hoogtepunten en natuurlijk vuurwerk. Alles komt voorbij in de aftermovie. De fantastische beelden worden begeleid door ‘Goud’ van Bazart en ‘Round’ van De Staat. Wil je het hele weekend in een kleine 4 minuten nog even helemaal herbeleven? Check dan snel de aftermovie van Pinkpop 2016.

Pinkpop 2016

Pinkpop 2016 was een jaar van enkel hoogtepunten. Waar artiesten als De Staat, Lionel Richie en Red Hot Chili Peppers op diverse sites lovende recensies kregen, kreeg het festival zelf prachtige cijfers in ons festivalrapport. Zo werd de sfeer vooral geroemd bij feest-acts als Major Lazor, Lionel Richie en Doe Maar. Het festivaleten was echter de ster van het festival en kreeg een 8,5 van het Pinkpoppubliek.

Pinkpop 2017

Volgend jaar zal Pinkpop weer traditiegetrouw plaatsvinden tijdens Pinksteren: 2, 3 en 4 juni 2017. De eerste headliner van Pinkpop 2017 is al bekend: niemand minder dan Pearl Jam zal het festival volgend jaar headlinen. Naast Pearl Jam probeert de organisatie ook Foo Fighters en Radiohead vast te leggen voor volgend jaar, zo vertelde Jan Smeets in zijn interview met Festileaks. De show van Radiohead op St. Gallen Open Air wordt bekeken om te bekijken of het op het Limburgse festival past. Ook zijn de boekers van het festival bezig om Foo Fighters te strikken na het cancellen van het optreden van vorig jaar.

Spotify

Wil je nog meer herinneringen ophalen? Check dan onze Pinkpop 2016 playlist op Spotify!

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.