Alle meerdaagse festivalpassen voor Sziget uitverkocht

Wie nog van plan was een 5 – of 7 dagen-pas te kopen voor Sziget, zal nu een alternatief moeten zoeken. Met nog iets minder dan anderhalve maand te gaan tot de start van het Hongaarse festival zijn namelijk alle meerdaagse festivalpassen uitverkocht.

De 5 dagen- en 7 dagen-kaarten voor het Sziget Festival gingen de afgelopen maanden als warme broodjes over de digitale toonbank en zijn nu dus niet meer beschikbaar. Niet gek natuurlijk, want met onder andere Muse, Noel Gallagher’s High Flying Birds en Rihanna is er genoeg om van te genieten. Mocht je achter het net hebben gevist: niet getreurd! Er zijn nog wel dagkaarten beschikbaar bij het officiële verkooppunt en ook op Ticketswap worden nog voldoende meerdaagse kaarten aangeboden.

Goedkoop vervoer

Nog op zoek naar goedkoop vervoer naar Hongarije in augustus? Festival.Travel biedt daarvoor dé uitkomst! Voor slechts €149,- boek je al een retourtje met de bus die vanaf diverse plekken in Nederland en België, waaronder Amsterdam, Groningen en Antwerpen, vertrekt. Deze feestbussen vertrekken op 9 augustus en keren op 17 augustus weer terug naar Nederland en België. Daarnaast scoor je al voor €179,- een treinretour vanaf station Amersfoort naar Boedapest en terug. Voor 5 euro extra word je ook nog eens vanaf het station in Boedapest naar het Sziget-eiland gebracht. Deze treinen vertrekken op 7, 8 en 9 augustus en rijden op 17 en 19 augustus weer terug naar station Amersfoort.

Sziget 2016

Sziget 2016 vindt plaats van 10 tot en met 17 augustus op het Óbuda-eiland in Boedapest, Hongarije. Naast muziek van onder andere Hardwell, Kaiser Chiefs, Chemical Brothers en Editors kun je er ook je ogen uitkijken bij de verschillende theater-, dans-, en filmvoorstellingen. Alvast voorbereiden? Check dan onze Spotify-afspeellijst hieronder om alvast kennis te maken met alle artiesten! Bekijk ook de programmapagina van Sziget voor het laatste nieuws of discussieer mee op ons forum.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen