Video: Glass Animals op Glastonbury 2015

Glass Animals

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Glass Animals op Glastonbury 2015.

We krijgen alweer bijna afkickverschijnselen, maar het zit er gelukkig nog niet helemaal op. We mogen nog een dag en dus hebben we onszelf weer paraat gesteld voor de laatste dag van Pinkpop. Ook kijken we alweer uit naar het volgende festival op de agenda: Best Kept Secret. Hier staat Glass Animals aankomende zaterdag alweer op de main stage. Opwarmen dus! Dat doen we met het festivalconcert dat zij vorig jaar op Glastonbury gaven.

Glass Animals

Glass Animals is een vierkoppige Engelse indierockband uit Oxford. Het eerste album, Zaba, is in juni 2014 uitgekomen. Twee jaar later heeft de band al een indrukwekkende lijst aan optredens op haar naam staan. Zo stonden ze op Glastonbury, Coachella, Bonnaroo, Bestival, Lollapalooza en Reading/Leeds. In 2015 hebben ze meer dan 130 shows gedaan. Deze zomer vertrekken ze na Best Kept Secret al snel naar Australië en Amerika, maar komen ze in augustus weer terug voor onder andere Pukkelpop.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.