Video: Two Door Cinema Club op Lowlands 2012

Two Door Cinema Club

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Two Door Cinema Club op Lowlands 2012.

Dit weekend is Festileaks te vinden op Graspop, We Are Electric en natuurlijk Best Kept Secret. Dit heerlijke festival in de Beekse Bergen is alweer bijna aan het einde van haar vierde editie. Bij de allereerste editie was Two Door Cinema Club er ook al bij, maar dit jaar maakt de band haar rentree. De heren staan vanavond wederom op de mainstage.

Two Door Cinema Club

De driekoppige Ierse indie rockband is in 2007 opgericht. Tot nu toe zijn er ‘nog maar’ twee albums uitgebracht, maar de derde wacht al op ons. Gameshow is namelijk gepland voor 14 oktober 2016. De eerste single ‘Are We Ready? (Wreck)’ is afgelopen dinsdag uitgekomen. Buiten Best Kept Secret staat Two Door Cinema Club ook nog op Glastonbury, Hurricane, Rock Werchter, Melt!, Rock en Seine en Reading/Leeds.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.